DATA | ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK 22 IIII | Pieczywo mieszane z masłem, Jajecznica ze szczypiorkiem, papryka, Kakao. | Rosół z makaronem, Ryż, potrawka z kurczaka, kalafior, Kompot wieloowocowy | Drożdżówka z serem, jabłko, Herbatka rumiankowa. |
WTOREK 23 III | Kawa zbożowa z mlekiem, Pieczywo mieszane z masłem, parówka drobiowa, ogórek zielony. | Zupa jarzynowa, Makaron z sosem bolońskim, Kompot wieloowocowy | Budyń z sosem malinowym, Woda z cytryną |
ŚRODA 24 III | Pieczywo mieszane z masłem i szynka wieprzowa, pomidor, Zacierka na mleku, Herbata z cytryną. | Zupa fasolowa, Kulki serowo – ryżowe z sosem truskawkowym, Kompot wieloowocowy | Chałka z masłem, Banan, Herbatka miętowa. |
CZWARTEK 25 III | Płatki kukurydziane z mlekiem, Pieczywo mieszane z masłem i powidłami śliwkowymi, Herbata z cytryną. | Zupa koperkowa, Ziemniaki, nuggetsy z kurczaka, surówka z kapusty pekińskiej, Kompot wiśniowy. | jogurt truskawkowy, Biszkopty, Herbatka cytrynowa. |
PIĄTEK 26 III | Płatki owsiane, Pieczywo mieszane z masłem, Twarożek z rzodkiewką, Herbata z cytryną. | Zupa ogórkowa, Kasza jaglana, pulpety rybne, surówka z selera, marchwi i jabłka. Kompot wieloowocowy. | Kajzerka z masłem i pastą jajeczną, Kakao. |